Makaron z cukinii – bez węglowodanów bogactwo błonnika i minerałów

Podziel się ze znajomymi :)
  • 461
  •  
  • 43
  •  
  •  
  •  
    504
    Shares

Kuchnia włoska często kojarzy nam się z tłustymi składnikami jak ser oraz ciężkimi sosami na śmietanie, lecz to nie znaczy, że zawsze tak ma to wyglądać. Spróbuj lekkiego przepisu, który jest idealny dla miłośników makaronów.

Makaron z cukinii zastępuje ci makaron dając tą samą formę dania oraz podobny smak dostarczając aż o połowę mniej kalorii niż makaron tradycyjne.

Zucchini-Noodles-with-Pesto-2

Zucchini-Noodles-with-Pesto-4

Składniki:

*0, 5 kg. zmielonej piersi z indyka.

*4 pomidory koktajlowe

* olej kokosowy

*1 średnia cukinia

*1 średnia cebula

*2 ząbki czosnku

*łyżka oliwy z oliwek

*bazylia

*sól, pieprz, chilli
Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

 

snp:motywator
VideoBlog: www.motywator.tv
insta: https://www.instagram.com/motywator.tv/

_________________________________________

Przygotowanie:

1.Przygotuj makaron z cukinii, za pomocą obieraczki.

2.Pierś z indyka doprawić solą i pieprzem, usmażyć na oleju kokosowym

3.Pomidory, cebulę i czosnek, pokroić

4.Makaron z cukinii i pokrojone warzywa, dorzucić do mięsa na patelnię i podsmażyć.

5. blendujemy bazylię z solą, chilli, czosnkiem, sokiem z limonki i odrobiną wody, polewamy całe danie i gotowe

Jeżeli zainteresował cię tan temat zapraszam na kurs wideo  „Naucz się jak tworzyć zdrową dietę na spalanie tkanki tłuszczowej” , kurs wideo uszykowałem dla Was razem z dziewczynami z Medfood, światowej klasy dietetycy

 

Kurs wideo zawiera:

  • 90 min filmów na życzenie
  • Całkowity dożywotni dostęp
  • 10 infografik e-book
  • 2 Magazyny PREMIUM e-book
  • E-book z transkryptem ze szkolenia
  • Dostęp na urządzeniach mobilnych i telewizorach
  • Certyfikat ukończenia
  • Darmowe uaktualnienia kursu (raz w miesiącu nagrywana jest nowa lekcja)
  • Cena zł 19.99 KUP TERAZ

Kurs dostępny w tej cenie jeszcze przez 9 godzin

Zobacz darmowy fragment tego kursu. Kliknij tutaj 



1 Komentarz

Dodaj komentarz