Czas przygotowania: 15 minut

Czas pieczenia: 20 minut

Całkowity czas: 35 minut

 

Składniki:

* 4 awokado

* ok. 125 wędzonego łososia

* 8 jaj

* płatki chili

* świeży koperek

* sól, pieprz

Przygotowanie:

1.Rozgrzać piekarnik do 180 C

2.Przekroić awokado na połówki, usunąć pestki, powiększyć otwór tak, aby zmieścił się kawałek łososia i żółtko z jajka.

3.Połówki awokado ułożyć na blaszce, w otworach umieścić kawałki łososia i żółtka jaj.

4.Przyprawić solą i pieprzem.

5.Blachę umieścić w piekarniku na ok. 15-20 minut.

6.Po wyciągnięciu posypać płatkami chili i świeżym koperkiem

7.Podawać na ciepło.

Chcesz nauczyć się jak wpływa takie jedzenie na twoje ciało i zdrowie  zapraszamy na szkolenie  

Szejk mocy … ja stosuje przed treningiem i czasami na drugi posiłek 🙂 żółtko minimalizuje stany zapalne i pomaga w produkcji hormonów, seler naciowy polepsza jakość krwi, awokado jako jeden z nielicznych owoców posiada glutation który pomaga w oczyszczaniu krwi, masło kokosowe bogactwo kwasu laurynowego o działaniu przeciwgrzybicznymi przeciwwirusowym, banany dobre dla serca i flory jelitowej a odżywka białkowa aby podbić proteiny w diecie ponieważ jem mało mięsa 🙂 #motywatorfood

Post udostępniony przez Damian Wiatrowski (@motywator.tv)

Z okazji 34 urodzin motywatora
Rusza
PROMOCJA Na kurs wideo "Wszystko na temat zdrowia i zdrowych nawyków żywieniowych"
Oszczędzasz 331 zł
400zł  67zł

-82.75%

Promocja trwa jeszcze
w 3 dni nauczę cię więcej na temat odżywiania i zdrowia niż przeciętna osoba uczy się w miesiąc we własnym zakresie.
Czytaj dalej

Dodatkowa tylko dzisiaj niepublikowany ebook “Atlas witamin” o wartości 19zł w prezencie.

Jak użyteczny był ten post?

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić!

Średnia ocena / 5. Liczba głosów:

Przykro nam, że ten wpis nie był dla Ciebie przydatny!

Pozwól nam ulepszyć ten post!

DARMOWY E-BOOK WPROWADZENIE DO ZDROWYCH NAWYKÓW ŻYWIENIOWYCH

e-book jest darmowym wprowadzeniem do kolejnych edycji tej książki. Jeżeli chcesz ściągnąć aktualną wersję i być informowany o uaktualnieniach tej książki zostaw swojego maila.

POBIERZ EBOOKA