Awokado faszerowane jajkiem i wędzonym łososiem. PALEO

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Czas przygotowania: 15 minut

Czas pieczenia: 20 minut

Całkowity czas: 35 minut

 

Składniki:

* 4 awokado

* ok. 125 wędzonego łososia

* 8 jaj

* płatki chili

* świeży koperek

* sól, pieprz

Przygotowanie:

1.Rozgrzać piekarnik do 180 C

2.Przekroić awokado na połówki, usunąć pestki, powiększyć otwór tak, aby zmieścił się kawałek łososia i żółtko z jajka.

3.Połówki awokado ułożyć na blaszce, w otworach umieścić kawałki łososia i żółtka jaj.

4.Przyprawić solą i pieprzem.

5.Blachę umieścić w piekarniku na ok. 15-20 minut.

6.Po wyciągnięciu posypać płatkami chili i świeżym koperkiem

7.Podawać na ciepło.

Chcesz nauczyć się jak wpływa takie jedzenie na twoje ciało i zdrowie  zapraszamy na szkolenie  


Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz