Zimowy krem z pieczonego buraka i jabłka z kaszą jaglaną

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Spróbuj tych: ProbiotykiTarczycaJelitaOdchudzanieInsulinoopornośćCukrzyca II

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Składniki:
Pieczone buraki – 1 średnia sztuka
Bulion mięsny lub warzywny – 1 szklanka
Kasza jaglana – 1/3 ugotowanej torebki
Dowolne zioła – ilość do smaku (wymieszać z ugotowaną kaszą)

 

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

Motywator Dietetyczny

Praktyczny przewodnik po zdrowym odżywianiu - odżywianie dla utraty wagi.

Uwolni się raz na zawsze od niezdrowych nawyków, które szkodzą i niszczą ciało. Naucz się prawidłowo jeść, dając ciału to, czego potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania

___________________________________________

Wykonanie:
Upieczone buraki ( w foli aluminiowej około 30 minut w 200stopni) oraz jabłko (dołożyć po 15 minutach do buraków). Miażdżymy widelcem i wrzucamy do bulionu. Gotujemy około 5 minut i blendujemy do postaci gęstego kremu. Zalewamy nim przygotowaną kaszę wymieszaną ze świeżymi ziołami.

Praktyczny przewodnik po zdrowym odżywianiu - odżywianie dla utraty wagi.

Uwolni się raz na zawsze od niezdrowych nawyków, które szkodzą i niszczą ciało. Naucz się prawidłowo jeść, dając ciału to, czego potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz