Baton energetyczny własnej roboty.

Podziel się ze znajomymi :)
  • 117
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    117
    Shares

Jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą zjeść coś szybko, a jednocześnie dostarczyć organizmowi dużej dawki energii i składników odżywczych.

Doskonały jako:
– przekąska miedzy posiłkami.

– uzupełnienie energii w trakcie i po wysiłku.

 

Potrzebne produkty:

*1/2 szklanka masła migdałowego

*2 banany

*1/2 szklanka całych migdałów

*1/4 szklanka suszonych moreli

*1/4 szklanka suszonych wiśni

*1/4 szklanka suszonych rodzynek

*1/4 szklanka mieszanki nasion ( np. dynia i słonecznik)

*szklana płatków owsianych

Porcja na 12 baronów
Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

 

snp:motywator
VideoBlog: www.motywator.tv
insta: https://www.instagram.com/motywator.tv/

_________________________________________

Przygotowanie:

1.Rozgrzej piekarnik do 160 C, przygotuj blachę i wyłóż ją papierem pergaminowym.

2.Zblendować banany, masło migdałowe rozgrzać w rondelku i dodać do niego banany. Mieszać do momentu połączenia i odłożyć na bok.

3.Posiekać migdały, morele, wiśnie i rodzynki, pomieszać z nasionami i wszystko dodać do masy bananowo migdałowej. Wszystko dokładnie wymieszać, wyłożyć na blachę tak, aby po ostygnięciu można pokroić na kształt prostokątnych batonów.

 

 

Jeżeli zainteresował cię tan temat zapraszam na kurs wideo  „Naucz się jak tworzyć zdrową dietę na spalanie tkanki tłuszczowej” , kurs wideo uszykowałem dla Was razem z dziewczynami z Medfood, światowej klasy dietetycy

 

Kurs wideo zawiera:

  • 90 min filmów na życzenie
  • Całkowity dożywotni dostęp
  • 10 infografik e-book
  • 2 Magazyny PREMIUM e-book
  • E-book z transkryptem ze szkolenia
  • Dostęp na urządzeniach mobilnych i telewizorach
  • Certyfikat ukończenia
  • Darmowe uaktualnienia kursu (raz w miesiącu nagrywana jest nowa lekcja)
  • Cena zł 19.99 KUP TERAZ

Kurs dostępny w tej cenie jeszcze przez 9 godzin

Zobacz darmowy fragment tego kursu. Kliknij tutaj 



3 Komentarze

Odpowiedz na „BurzyńskaAnuluj pisanie odpowiedzi