DESER PALEO – CZEKOLADOWY BUDYŃ Z KASZY GRYCZANEJ

Podziel się ze znajomymi :)
  • 332
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  
    333
    Shares

Składniki na 2 porcje:

  • pół szklanki kaszy gryczanej niepalonej
  • 400 ml mleka kokosowego
  • 5 daktyle
  • 1 banana
  • 4 kostki gorzkiej czekolady

WYKONANIE PRZEPISU BUDYŃ CZEKOLADOWY Z KASZY GRYCZANEJ:

Mleko doprowadzamy do wrzenia, wrzucamy kaszę gryczaną, daktyle i gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem ok. 20 min (należy uważać aby mleko nam nie wykipiało).

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

Takiej ceny jeszcze nie było i raczej już nigdy nie będzie - 25zł za kurs https://motywatordietetyczny.pl/szkolenia/promocja/ A to wszystko z okazji nadchodzących wakacji Promocja trwa dzisiaj do 23:00 lub do wyczerpania puli szkoleń (ostatnie 54 sztuki)

___________________________________________

Pod sam koniec gotowania dokładamy czekoladę oraz pokrojonego banana. Przykrywamy i zostawiamy do całkowitego wystudzenia.

Masę dokładnie blendujemy, jeżeli jest zbyt gęsta dodajemy mleka.

Takiej ceny jeszcze nie było i raczej już nigdy nie będzie - 25zł za kurs https://motywatordietetyczny.pl/szkolenia/promocja/ A to wszystko z okazji nadchodzących wakacji Promocja trwa dzisiaj do 23:00 lub do wyczerpania puli szkoleń (ostatnie 54 sztuki)




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz