Nalewka orzechowa „orzechówka” rewelacyjna na problemy żołądkowe,daję ulgę przy kolkach, wzdęciach

Podziel się ze znajomymi :)
  • 121
  •  
  • 2
  •  
  •  
  •  
    123
    Shares

Orzechy posiadają wiele właściwości leczniczych, szczególnie korzystnych dla mózgu. W przypadku nalewki orzechowej właściwości te są rewelacyjne na problemy żołądkowe, od ciężkości na żołądku aż po grypę żołądkową. Jest cierpka i gorzka w smaku. Jednak nie walory smakowe są tu najważniejsze, a gorzki smak nie jest przyjazny dla mikrobów i robaków.

Właściwości orzechówki:

  • wspomaga trawienie
  • likwiduje patogeny w żołądku
  • odtruwa
  • daję ulgę przy kolkach, wzdęciach
  • posiada silne właściwości przeciwpasożytnicze.

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

___________________________________________

JAK JĄ WYKONAĆ

Potrzebujesz: 20 zielonych orzechów (zebranych w lipcu), 0,5 litra spirytusu.

Wykonanie:

  • Umyj orzechy i pokrój razem z łupinami w kostkę.
  • Zalej spirytusem, zamknij w słoiku i odstaw w ciemne miejsce na co najmniej 30 dni (może być to kilka miesięcy).
  • Po tym czasie przefiltruj zawartość i przelej nalewkę do butelki. Najlepsze walory osiąga po około 6-ciu miesiącach.
  • Doraźnie w przypadku dolegliwości wystarczy wypić 10-20 ml nalewki.

 

 

Jeżeli zainteresował cię tan temat zapraszam na kurs wideo  „Naucz się jak tworzyć zdrową dietę na spalanie tkanki tłuszczowej” , kurs wideo uszykowałem dla Was razem z dziewczynami z Medfood, światowej klasy dietetycy

 

Kurs wideo zawiera:

  • 90 min filmów na życzenie
  • Całkowity dożywotni dostęp
  • 10 infografik e-book
  • 2 Magazyny PREMIUM e-book
  • E-book z transkryptem ze szkolenia
  • Dostęp na urządzeniach mobilnych i telewizorach
  • Certyfikat ukończenia
  • Darmowe uaktualnienia kursu (raz w miesiącu nagrywana jest nowa lekcja)
  • Cena zł 19.99 KUP TERAZ

Kurs dostępny w tej cenie jeszcze przez 9 godzin

Zobacz darmowy fragment tego kursu. Kliknij tutaj 



Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz