Składniki odżywcze (w 1 porcji): 186 kcal; 13 g tłuszczu; 0 mg cholesterolu; 20 g węglowodanów; 0 g dodatku cukru; 12 g cukrów ogółem; 2 g białka; 5 g błonnika; 75 mg sodu; 374 mg potasu
*witamina C 100 %
*wymiennik węglowodanowy (WW): 1 1/2
Kurczak to jedno z najczęściej wybieranych mięs w kuchni – jest uniwersalny, szybki w przygotowaniu…
Wołowina to jedno z najbardziej szlachetnych mięs, które zachwyca swoją soczystością i głębią smaku. W…
Naleśniki to klasyk, który można przygotować na setki sposobów – od puszystych po cieniutkie, od…
W dzisiejszym zabieganym świecie coraz częściej zaniedbujemy zdrowy sen. Nocne przesiadywanie przed ekranem, praca do…
Zupa to nie tylko rozgrzewający klasyk na chłodne dni, ale także świetny sposób na szybki…
Nie masz pomysłu na obiad, a lodówka świeci pustkami? Sprawdź 10 prostych i smacznych przepisów,…