Poniższe książki mają wspólny mianownik :

Kliknij poniżej w Polub tę stronę, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga. Jeżeli masz pytanie dotyczące artykułu : Wpisz wiadomość 


W totalnym skrócie myśliwym, chemia w pożywieniu służy żywności aby ich przydatność była jak najdłuższa, głównie za sprawą konserwantów, które zabijają grzyby, bakterie, i inne patogeny ! Jeżeli konserwanty zabijają bakterie to pomyślcie co dzieje się z bakteriami w naszych jelitach… również umierają. Nie dziwne jest, ze od 50 lat choroby układu pokarmowego i choroby autoagresywne wzrosły o 400% im bardziej rozwinięta cywilizacja tym więcej chemii w pożywieniu im więcej chemii tym gorszy stan naszych jelit, a jelita to 80% układu odpornościowego #czytajmd

Post udostępniony przez Damian Wiatrowski (@motywator.tv)

Wskakuje w top3. Urzekł mnie dział z ziołami 👌 #czytajmd

Post udostępniony przez Damian Wiatrowski (@motywator.tv)

Obowiazkowa lektura #czytajmd

Post udostępniony przez Damian Wiatrowski (@motywator.tv)

Jak użyteczny był ten post?

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić!

Średnia ocena / 5. Liczba głosów:

Przykro nam, że ten wpis nie był dla Ciebie przydatny!

Pozwól nam ulepszyć ten post!

DARMOWY E-BOOK WPROWADZENIE DO ZDROWYCH NAWYKÓW ŻYWIENIOWYCH

e-book jest darmowym wprowadzeniem do kolejnych edycji tej książki. Jeżeli chcesz ściągnąć aktualną wersję i być informowany o uaktualnieniach tej książki zostaw swojego maila.

POBIERZ EBOOKA