Jest absolutnie doskonały przed treningiem. Z pomocą dużej ilości tłuszczy da on Ci energie na cały trening, a dzięki jego małym rozmiarom nie będziesz się czuł objedzony!
Składniki:
amarantu ekspandowany – 100 g
miód – 5 łyżek
oliwa z oliwek – 1 łyżka
suszone owoce – 4 łyżki (porzeczki, rodzynki, śliwki, morele)
pestki – 2 łyżki (słonecznik lub dynia)
Wykonanie:
Pestki uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki wymieszać i równomiernie, lekko dociskając, rozprowadzić na papier do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni i piec 20-25 minut. Po ostygnięciu pokroić na batoniki.
Gotowanie łososia może być prawdziwą przyjemnością, a jego wszechstronność sprawia, że można go przyrządzać na…
Rozpoczęcie dnia od zdrowego i smacznego śniadania to klucz do utrzymania energii i dobrej kondycji…
Grillowanie na majówce to jedna z ulubionych form spędzania czasu na świeżym powietrzu, ale warto…
Kuchnia grecka to symfonia smaków i aromatów, które odzwierciedlają bogatą kulturę i historię tego słonecznego…
Kuchnia turecka to fascynująca mieszanka smaków i tradycji, będąca odzwierciedleniem bogatej historii i kulturowego melting…
Witajcie w kolorowym świecie tajskiej kuchni, gdzie każde danie to prawdziwa uczta dla zmysłów! Od…