Składniki
Przygotowanie:
1.W garnku rozpuszczamy mało. Do miski wkładamy płatki owsiane, blenderem miksujemy, dodajemy wodę mineralną, jajka i Avokado oraz olej kokosowego.
2.Ciasto odstawiamy na godzinkę.
3.Na rozgrzanej gofrownicy posmarowanej olejem kokosowym smażymy gofry na złoty kolor.
Tak przygotowane gofry można podać z ulubionymi owocami, konfiturami lub cukrem pudrem.
Czy szukasz inspiracji na zdrowe i smaczne obiady, które ożywią Twój codzienny jadłospis? Oto sześć…
Kasza jaglana, choć niezwykle zdrowa i wszechstronna, często nie doceniana w kuchni. W tym artykule…
Odkryj kulinarny skarb Europy, który ma w sobie coś magicznego i nieodkrytego. Przedstawiamy 10 przepisów…
Gotowanie łososia może być prawdziwą przyjemnością, a jego wszechstronność sprawia, że można go przyrządzać na…
Rozpoczęcie dnia od zdrowego i smacznego śniadania to klucz do utrzymania energii i dobrej kondycji…
Grillowanie na majówce to jedna z ulubionych form spędzania czasu na świeżym powietrzu, ale warto…
View Comments
Owsiane gofry świetnie
W opisie skladnikow niestety brakuje masla...czy ktos moglby mi podpowiedziec ile go potrzeba? Dziekuje z gory!