Składniki
Przygotowanie:
1.W garnku rozpuszczamy mało. Do miski wkładamy płatki owsiane, blenderem miksujemy, dodajemy wodę mineralną, jajka i Avokado oraz olej kokosowego.
2.Ciasto odstawiamy na godzinkę.
3.Na rozgrzanej gofrownicy posmarowanej olejem kokosowym smażymy gofry na złoty kolor.
Tak przygotowane gofry można podać z ulubionymi owocami, konfiturami lub cukrem pudrem.
Tosty i kanapki to niepozorne, a jednocześnie nieskończenie kreatywne formy posiłku – wystarczy kromka dobrego…
Śniadanie nie musi być nudne – a klasyczny omlet to świetna baza do kulinarnych eksperymentów.…
Masz ochotę na coś sycącego, chrupiącego i pełnego smaku? Oto 10 genialnych przepisów na kanapki,…
Smoothie to coś więcej niż tylko zmiksowane owoce. To energia w płynie, sposób na przemycenie…
Nie musisz być wegetarianinem, by pokochać te dania. Wegańskie i wegetariańskie przepisy z warzywami, strączkami…
Nie musisz być cukiernikiem ani spędzać godzin w kuchni, by przygotować przekąski, które są jednocześnie…
View Comments
Owsiane gofry świetnie
W opisie skladnikow niestety brakuje masla...czy ktos moglby mi podpowiedziec ile go potrzeba? Dziekuje z gory!