Składniki
Przygotowanie:
1.W garnku rozpuszczamy mało. Do miski wkładamy płatki owsiane, blenderem miksujemy, dodajemy wodę mineralną, jajka i Avokado oraz olej kokosowego.
2.Ciasto odstawiamy na godzinkę.
3.Na rozgrzanej gofrownicy posmarowanej olejem kokosowym smażymy gofry na złoty kolor.
Tak przygotowane gofry można podać z ulubionymi owocami, konfiturami lub cukrem pudrem.
Kanapki to idealne rozwiązanie na szybki posiłek – można je przygotować w kilka minut, a…
Kortyzol, znany jako hormon stresu, pełni kluczową rolę w adaptacji organizmu do wyzwań codziennego życia,…
Magnez jest czwartym najliczniej występującym minerałem w organizmie człowieka, a mimo to często nie doceniamy…
Zdrowa dieta to Twój sekret młodości! Naturalne produkty, jak jagody, zielona herbata czy orzechy, pełne…
Kurczak to jedno z najbardziej uniwersalnych mięs, które można przygotować na niezliczoną ilość sposobów –…
Słodycze nie muszą być grzechem! Oto 10 przepisów na zdrowe desery, które nie tylko rozpieszczą…
View Comments
Owsiane gofry świetnie
W opisie skladnikow niestety brakuje masla...czy ktos moglby mi podpowiedziec ile go potrzeba? Dziekuje z gory!