Figi suszone, niegotowane


249 kalorii w 100g

Białko 3.3 g
Tłuszcz 0.93 g
Węglowodany 63.87 g
Błonnik 9.8 g
Woda 30.05 ml

Witaminy

Witamina A / Retinol0 µg
Witamina B1 / Tiamina 0.085 mg
Witamina B2 / Ryboflawina0.082 mg
Witamina B3 / Witamina PP0.619 mg
Witamina B4 / Cholina 15.8 mg
Witamina B5 / Kwas pantotenowy9 mg
Witamina B6 / Pirydoksyna 0.106 mg
Witamina B7 / Biotyna 0 mg
Witamina B8 / Inozytol 0 mg
Witamina B9 / Kwas foliowy 9 µg
Witamina B12 / Kobalamina 0 µg
Witamina C / Kwas askorbinowy 1.2 mg
Witamina D (D2 + D3) 0 µg
Witamina E / Alfa-tokoferol 0.35 µg
Witamina K / Filochinon 15.6 µg

Minerały

Wapń, Ca162 mg
Żelazo, Fe 2.03 mg
Magnez, Mg 68 mg
Fosfor, P67 mg
Potas, K0 mg
Sód, Na10 mg
Cynk, Zn 0.55 mg
Miedź, Cu 0.287 mg
Selen, Se 0.6 µg

Tłuszcze

K. tłuszczowe, nasycone0.144 g

Kwasy nasycone
Kwas masłowy C4:00 g
Kwas kapronowy C6:00 g
Kwas kaprylowy C8:00 g
Kwas kaprynowy C10:00 g
Kwas laurynowy C12:00 g
Kwas mirystynowy C14:00.006 g
Kwas palmitynowy C16:00.11 g
Kwas stearynowy C18:00.029 g
Kwas arachidowy C20:00.002 g
Kwas behenowy C22:0 0 g

K. tłuszczowe, jednonienasycone wszystkie – 0.159 g

Kwasy omega-9
Kwas oleinowy C18:10.158 g
Kwas eikozenowy C20:10 g
Kwas erukowy C22:1 0 g

K. tłuszczowe, wielonienasycone0.345 g

Kwasy omega-6
Kwas linolowy C18:2 (LA) 0.345 g
kwas arachidonowy C20:4 (AA, ARA) 0 g
Kwasy omega-3
Kwas α-linolenowy C18:3 (ALA) 0 g
kwas tearydynowy 18: 4 0 g
Kwas eikozapentaenowy C20:5 (EPA) 0 g
Kwas klupanodonowy C22:5 (DPA) 0 g
kwas dokozaheksaenowy C22:6 (DHA) 0 g

Polifenole

Teobromina 0 µg
Luteina 0 µg
Karoten, beta 6 µg
Karoten, alfa 0 µg
Likopen0 µg
Luteina zeaksantyna 32 µg
Kryptoksantyna, beta 0 µg

Błonnik i inne

Włókno rozpuszczalne0 g
Włókno nierozpuszczalne0 g
Alkohole cukrowe 0 g
Inulina 0 g
3-galusan epigalokatechiny 0 mg
Cholesterol 0 mg
Fitosterole 39 mg

Podobne produkty

1. Figi surowe
2. Figi suszone, niegotowane
3. Figi suszone, duszone

Zdrowe odchudzanie nie było nigdy tak proste. Praktyczne kursy wideo, e-booki i jadłospisy

W 3 dni nauczę cię więcej na temat odżywiania i zdrowia niż przeciętna osoba uczy się w miesiąc we własnym zakresie. Zastanawiasz się dlaczego jestem tego taki pewien?