Papryka, ostre chili, czerwone, surowe


40 kalorii w 100g

Białko 1.87 g
Tłuszcz 0.44 g
Węglowodany 8.81 g
Błonnik 1.5 g
Woda 88.02 ml

Witaminy

Witamina A / Retinol48 µg
Witamina B1 / Tiamina0.072 mg
Witamina B2 / Ryboflawina0.086 mg
Witamina B3 / Witamina PP1.244 mg
Witamina B4 / Cholina 10.9 mg
Witamina B5 / Kwas pantotenowy11 mg
Witamina B6 / Pirydoksyna 0.506 mg
Witamina B7 / Biotyna 0 mg
Witamina B8 / Inozytol 0 mg
Witamina B9 / Kwas foliowy 23 µg
Witamina B12 / Kobalamina 0 µg
Witamina C / Kwas askorbinowy 143.7 mg
Witamina D (D2 + D3) 0.2 µg
Witamina E / Alfa-tokoferol 0.69 µg
Witamina K / Filochinon 14 µg

Minerały

Wapń, Ca14 mg
Żelazo, Fe1.03 mg
Magnez, Mg23 mg
Fosfor, P43 mg
Potas, K0 mg
Sód, Na9 mg
Cynk, Zn 0.26 mg
Miedź, Cu 0.129 mg
Selen, Se 0.5 µg

Tłuszcze

K. tłuszczowe, nasycone0.042 g

Kwasy nasycone
Kwas masłowy C4:00 g
Kwas kapronowy C6:00 g
Kwas kaprylowy C8:00 g
Kwas kaprynowy C10:00 g
Kwas laurynowy C12:00 g
Kwas mirystynowy C14:00.002 g
Kwas palmitynowy C16:00.033 g
Kwas stearynowy C18:00.007 g
Kwas arachidowy C20:00.009 g
Kwas behenowy C22:0 0.004 g

K. tłuszczowe, jednonienasycone wszystkie – 0.024 g

Kwasy omega-9
Kwas oleinowy C18:10.024 g
Kwas eikozenowy C20:10 g
Kwas erukowy C22:10 g

K. tłuszczowe, wielonienasycone0.239 g

Kwasy omega-6
Kwas linolowy C18:2 (LA) 0.228 g
kwas arachidonowy C20:4 (AA, ARA) 0 g
Kwasy omega-3
Kwas α-linolenowy C18:3 (ALA) 0.011 g
kwas tearydynowy 18: 4 0 g
Kwas eikozapentaenowy C20:5 (EPA) 0 g
Kwas klupanodonowy C22:5 (DPA) 0 g
kwas dokozaheksaenowy C22:6 (DHA) 0 g

Polifenole

Teobromina0 µg
Luteina 0 µg
Karoten, beta534 µg
Karoten, alfa36 µg
Likopen0 µg
Luteina zeaksantyna709 µg
Kryptoksantyna, beta40 µg

Błonnik i inne

Włókno rozpuszczalne0 g
Włókno nierozpuszczalne0 g
Alkohole cukrowe0 g
Inulina 0 g
3-galusan epigalokatechiny 0 mg
Cholesterol 0 mg
Fitosterole 6 mg

Podobne produkty

1. Papryka, jalapeno, surowa
2. Papryka, węgierska, surowa
3. Papryka, słodka, żółta, surowa
4. Papryka, banan, surowa
5. Papryka, serrano, surowa
6. Papryka, ostre chili, czerwone, surowe
7. Papryka, słodka, czerwona, surowa
8. Papryka, słodka, zielona, ​​surowa
9. Papryka, ostre chili, zielone, surowe

Zdrowe odchudzanie nie było nigdy tak proste. Praktyczne kursy wideo, e-booki i jadłospisy

W 3 dni nauczę cię więcej na temat odżywiania i zdrowia niż przeciętna osoba uczy się w miesiąc we własnym zakresie. Zastanawiasz się dlaczego jestem tego taki pewien?