Przepis jest prosty do miski wrzucamy rozbite 3 jaja, 2 łyżki ziemniaków puree, 2 łyżki kaszy izraelskiej, czosnek, cebula wedle uznania + ulubione przyprawy, mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji, rozpuszczamy olej kokosowy (ogień na 60%) smażymy 5 min na jednej i 5 min na drugiej stronie 🙂 Gotowe
Dla przybrania dodajemy mix sałat
Danie zarówno dobre przed jak i po treningu
Gotowanie łososia może być prawdziwą przyjemnością, a jego wszechstronność sprawia, że można go przyrządzać na…
Rozpoczęcie dnia od zdrowego i smacznego śniadania to klucz do utrzymania energii i dobrej kondycji…
Grillowanie na majówce to jedna z ulubionych form spędzania czasu na świeżym powietrzu, ale warto…
Kuchnia grecka to symfonia smaków i aromatów, które odzwierciedlają bogatą kulturę i historię tego słonecznego…
Kuchnia turecka to fascynująca mieszanka smaków i tradycji, będąca odzwierciedleniem bogatej historii i kulturowego melting…
Witajcie w kolorowym świecie tajskiej kuchni, gdzie każde danie to prawdziwa uczta dla zmysłów! Od…