Przepis jest prosty do miski wrzucamy rozbite 3 jaja, 2 łyżki ziemniaków puree, 2 łyżki kaszy izraelskiej, czosnek, cebula wedle uznania + ulubione przyprawy, mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji, rozpuszczamy olej kokosowy (ogień na 60%) smażymy 5 min na jednej i 5 min na drugiej stronie 🙂 Gotowe
Dla przybrania dodajemy mix sałat
Danie zarówno dobre przed jak i po treningu
Chcesz zwiększyć ilość białka w diecie, ale brakuje Ci pomysłów na smaczne i sycące posiłki?…
Wieprzowina to jedno z najbardziej wszechstronnych mięs, które można przygotować na dziesiątki sposobów – od…
Kurczak to jedno z najczęściej wybieranych mięs w kuchni – jest uniwersalny, szybki w przygotowaniu…
Wołowina to jedno z najbardziej szlachetnych mięs, które zachwyca swoją soczystością i głębią smaku. W…
Naleśniki to klasyk, który można przygotować na setki sposobów – od puszystych po cieniutkie, od…
W dzisiejszym zabieganym świecie coraz częściej zaniedbujemy zdrowy sen. Nocne przesiadywanie przed ekranem, praca do…