Przepis jest prosty do miski wrzucamy rozbite 3 jaja, 2 łyżki ziemniaków puree, 2 łyżki kaszy izraelskiej, czosnek, cebula wedle uznania + ulubione przyprawy, mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji, rozpuszczamy olej kokosowy (ogień na 60%) smażymy 5 min na jednej i 5 min na drugiej stronie 🙂 Gotowe
Dla przybrania dodajemy mix sałat
Danie zarówno dobre przed jak i po treningu
Tosty i kanapki to niepozorne, a jednocześnie nieskończenie kreatywne formy posiłku – wystarczy kromka dobrego…
Śniadanie nie musi być nudne – a klasyczny omlet to świetna baza do kulinarnych eksperymentów.…
Masz ochotę na coś sycącego, chrupiącego i pełnego smaku? Oto 10 genialnych przepisów na kanapki,…
Smoothie to coś więcej niż tylko zmiksowane owoce. To energia w płynie, sposób na przemycenie…
Nie musisz być wegetarianinem, by pokochać te dania. Wegańskie i wegetariańskie przepisy z warzywami, strączkami…
Nie musisz być cukiernikiem ani spędzać godzin w kuchni, by przygotować przekąski, które są jednocześnie…