Jest to niezwykle smaczna i kolorowa sałatka azjatycka z orzechowym dressingiem. Zawiera w swoim składzie wiele odżywczych składników, a jej sos nadaje wyśmienitego smaku. Nie zawiera glutenu i jest odpowiednia dla weganów.
Sos orzechowy:
Sałatka:
Instrukcja:
Sos: Wymieszać składniki sosu w średniej misce, za wyjątkiem prażonych nasion sezamu.
Sałatka: Gotujemy we wrzątku groszek cukrowy przez około 5 minut. Odcedź, a następnie przemyj pod bardzo zimną wodą, ponownie odcedź i odstaw. Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Polej delikatnie sałatkę sosem, a następnie posyp prażonymi nasionami sezamu.
Skończone
http://juliasalbum.com/2014/07/crunchy-asian-salad-with-peanut-dressing/
Przygotowanie odpowiedniego posiłku przed treningiem to klucz do osiągnięcia maksymalnej wydolności i skuteczności ćwiczeń. Wybierając…
Poranki mogą być pełne inspiracji, szczególnie gdy na talerzu pojawiają się wyjątkowe smaki. Przygotowaliśmy dla…
Utrzymanie dobrej kondycji fizycznej i psychicznej to jedno z najważniejszych wyzwań, z jakimi mierzymy się…
Dobry sen jest kluczowy dla zdrowia i samopoczucia, a dieta odgrywa w tym ogromną rolę.…
Poranki mogą być pełne smaku i różnorodności, jeśli zdecydujesz się na kreatywne podejście do śniadań.…
Błonnik to kluczowy składnik diety, który wspiera zdrowie jelit, reguluje poziom cukru we krwi i…