Wegetariańskie, bezglutenowe
Wykonanie
Liście Bazylii kroimy w drobną kostkę, kalafior blendujemy do konsystencji pyłu, dorzucamy posiekany czosnek, 2 jajka, przyprawy, wszystko dokładnie mieszamy, formujemy placuszki, smarujemy sosem pomidorowym, posypujemy serem, kładziemy na grę pomidora, wkładamy do rozgrzanego piekarnika 180° na 20 min
Kuchnia turecka to fascynująca mieszanka smaków i tradycji, będąca odzwierciedleniem bogatej historii i kulturowego melting…
Witajcie w kolorowym świecie tajskiej kuchni, gdzie każde danie to prawdziwa uczta dla zmysłów! Od…
Czy szukasz nowych, kreatywnych sposobów na wykorzystanie kaszy gryczanej w swojej kuchni? Oto dziesięć wyjątkowych…
Szukasz inspiracji, jak wydobyć pełnię smaku z karkówki? Oto dziesięć niezawodnych przepisów, które odkryją przed…
Zanurz się w świecie kremowych dipów, które dodają smaku i głębi każdemu posiłkowi. W naszym…
Czy wiesz, że można cieszyć się słodkościami bez wyrzutów sumienia? Oto siedem przepisów na szybkie,…
View Comments
Ja niestety muszę z diety wykluczyć jajka, czym je zastąpić?
Zrobiłam, i wyrzuciłam. Połączenie kalafiora i czosnku będzie mi się śniło po nocach. Nie mogę pozbyć się tego zapachu z domu, i jeszcze przetestowałam tą potrawę na własnej mamie, czego sobie nie wybaczę. Szkoda hajsu na zmarnowane produkty.