Szybkie i proste w wykonaniu lody kokosowe które zrobić można wykonując kilka prostych czynności, takich jak: otworzyć, wlać, wymieszać, zmiksować, schłodzić i zjeść. Tak szybko, jak otwiera się puszkę, tak szybko możesz przygotować świeże wegańskie lody kokosowe w ciągu zaledwie kilku godzin. Jedyny problem jaki wiąże się z tymi lodami to pozostanie na jednej gałce podczas ich wcinania. Są absolutnie pyszne.
Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.
___________________________________________
Składniki:
– 2 puszki organicznego, pełnotłustego mleka kokosowego,
– 4 duże pestki daktyli,
– 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii,
– szczypta cynamonu,
– szczypta soli morskiej.
Przygotowanie:
Poranki mogą być prawdziwą kulinarną przygodą, jeśli zdecydujemy się na coś więcej niż zwykłe kanapki.…
Naleśniki to jedno z tych dań, które każdy uwielbia – proste, uniwersalne i zawsze smaczne.…
Szukasz pomysłów na wyjątkowe desery, które zachwycą twoich bliskich? Przedstawiamy 10 sprawdzonych przepisów na słodkości,…
Poranki to idealny czas, by rozpocząć dzień od czegoś smacznego i prostego w przygotowaniu. Oto…
Planujesz kolację, ale brakuje Ci pomysłów? Oto 10 wyjątkowych przepisów, które nie tylko zachwycą smakiem,…
Obiad to nie tylko codzienny posiłek, ale również okazja do kulinarnych eksperymentów i radości ze…
View Comments
Pestki daktylii czy daktyle?
polecam daktyle bez pestek, łatwej się miksuje
chyba daktyle, bo bez sensu by było