Szybkie i proste w wykonaniu lody kokosowe które zrobić można wykonując kilka prostych czynności, takich jak: otworzyć, wlać, wymieszać, zmiksować, schłodzić i zjeść. Tak szybko, jak otwiera się puszkę, tak szybko możesz przygotować świeże wegańskie lody kokosowe w ciągu zaledwie kilku godzin. Jedyny problem jaki wiąże się z tymi lodami to pozostanie na jednej gałce podczas ich wcinania. Są absolutnie pyszne.
Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.
___________________________________________
Składniki:
– 2 puszki organicznego, pełnotłustego mleka kokosowego,
– 4 duże pestki daktyli,
– 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii,
– szczypta cynamonu,
– szczypta soli morskiej.
Przygotowanie:
Chcesz zwiększyć ilość białka w diecie, ale brakuje Ci pomysłów na smaczne i sycące posiłki?…
Wieprzowina to jedno z najbardziej wszechstronnych mięs, które można przygotować na dziesiątki sposobów – od…
Kurczak to jedno z najczęściej wybieranych mięs w kuchni – jest uniwersalny, szybki w przygotowaniu…
Wołowina to jedno z najbardziej szlachetnych mięs, które zachwyca swoją soczystością i głębią smaku. W…
Naleśniki to klasyk, który można przygotować na setki sposobów – od puszystych po cieniutkie, od…
W dzisiejszym zabieganym świecie coraz częściej zaniedbujemy zdrowy sen. Nocne przesiadywanie przed ekranem, praca do…
View Comments
Pestki daktylii czy daktyle?
polecam daktyle bez pestek, łatwej się miksuje
chyba daktyle, bo bez sensu by było