Tybetańska nalewka czosnkowa- odmładza wszystkie organy wewnętrzne i dodaje sił witalnych

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Receptura tej nalewki pochodzi z Tybetu, gdzie wytwarzano ją już w ok IV – V wieku p. n. e. Uważana jest za eliksir młodości, oraz posiada niezliczone korzyści dla zdrowia, m. in:

  • odmładza wszystkie organy wewnętrzne
  • poprawia przemianę materii
  • wypłukuje złogi wapnia
  •  zapobiega zawałowi serca, miażdżycy i paraliżom
  • posiada właściwości antynowotworowe
  • poprawia wzrok
  • dodaje sił witalnych
  • oczyszcza organizm z toksyn
  • oczyszcza naczynia krwionośne ze złogów cholesterolu
  • przywraca skórze jędrność
  • pomaga zachować jasny umysł
  • ma działanie moczopędne i wykrztuśne
  • chroni przed chorobami wirusowymi.

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

___________________________________________

Składniki potrzebne do wykonania nalewki:

350 gram obranego czosnku,

200 ml czystego spirytusu,

słoik, szklana butelka.

Wykonanie:

  1. Zmiażdżyć czosnek, zalać spirytusem i umieścić wszystko w słoiku.
  2. Przechowywać w zacienionym miejscu przez 10 dni.
  3. Przecedzić przez gazę, zlać do butelki i schować w ciemne miejsce na kolejne 3 dni.

Jak stosować (według prof. Tombaka):

1 dnia 2 x 4 krople
2 dnia 2 x 6 kropli
3 dnia 2 x 10 kropli
4 dnia 2 x 15 kropli
5 dnia 2 x 20 kropli
6 dnia 2 x 25 kropli
7 dnia 2 x 30 kropli

Po tygodniu pić 25-35 kropli dwa razy dziennie do momentu skończenia się nalewki. Każdą dawkę należy popić 50 ml mleka lub kwaśnego produktu mlecznego.

 

 

 

 

 


Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz