Zimowy krem z pieczonego buraka i jabłka z kaszą jaglaną

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Składniki:
Pieczone buraki – 1 średnia sztuka
Bulion mięsny lub warzywny – 1 szklanka
Kasza jaglana – 1/3 ugotowanej torebki
Dowolne zioła – ilość do smaku (wymieszać z ugotowaną kaszą)

 

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

___________________________________________

Wykonanie:
Upieczone buraki ( w foli aluminiowej około 30 minut w 200stopni) oraz jabłko (dołożyć po 15 minutach do buraków). Miażdżymy widelcem i wrzucamy do bulionu. Gotujemy około 5 minut i blendujemy do postaci gęstego kremu. Zalewamy nim przygotowaną kaszę wymieszaną ze świeżymi ziołami.

Jeżeli zainteresował cię tan temat zapraszam na kurs wideo  „Naucz się jak tworzyć zdrową dietę na spalanie tkanki tłuszczowej” , kurs wideo uszykowałem dla Was razem z dziewczynami z Medfood, światowej klasy dietetycy

 

Kurs wideo zawiera:

  • 90 min filmów na życzenie
  • Całkowity dożywotni dostęp
  • 10 infografik e-book
  • 2 Magazyny PREMIUM e-book
  • E-book z transkryptem ze szkolenia
  • Dostęp na urządzeniach mobilnych i telewizorach
  • Certyfikat ukończenia
  • Darmowe uaktualnienia kursu (raz w miesiącu nagrywana jest nowa lekcja)
  • Cena zł 19.99 KUP TERAZ

Kurs dostępny w tej cenie jeszcze przez 9 godzin

Zobacz darmowy fragment tego kursu. Kliknij tutaj 



Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz