Zimowy krem z pieczonego buraka i jabłka z kaszą jaglaną

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Składniki:
Pieczone buraki – 1 średnia sztuka
Bulion mięsny lub warzywny – 1 szklanka
Kasza jaglana – 1/3 ugotowanej torebki
Dowolne zioła – ilość do smaku (wymieszać z ugotowaną kaszą)

 

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

___________________________________________

Wykonanie:
Upieczone buraki ( w foli aluminiowej około 30 minut w 200stopni) oraz jabłko (dołożyć po 15 minutach do buraków). Miażdżymy widelcem i wrzucamy do bulionu. Gotujemy około 5 minut i blendujemy do postaci gęstego kremu. Zalewamy nim przygotowaną kaszę wymieszaną ze świeżymi ziołami.

- Badamy dynamikę sprzedaży kursów wideo w niższych cenach. Dzisiaj tylko 19zł + infografiki - Chcemy ustalić najlepszą cenę - Jak najniższą dla Was i rentowną dla Nas. Promocja czasowa. - Więcej szczegółów http://bit.ly/2GMC814




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz