AWOKADO FASZEROWANE JAJKIEM I WĘDZONYM ŁOSOSIEM.

Podziel się ze znajomymi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Czas przygotowania: 15 minut

Czas pieczenia: 20 minut

Całkowity czas: 35 minut

 

Składniki:

Czy wiesz , że przyczyną problemów z otyłością i nadwagą mogą być zaburzenia w naszej mikroflorze jelitowej ? Więcej na szkoleniu tutaj Z kodem : MD30 oszczędzasz 21zł (-30%)

* 4 awokado

* ok. 125 wędzonego łososia

* 8 jaj

* płatki chili

TRZYMAM DIETĘ, ALE NIE MOGĘ SCHUDNĄĆ z brzucha oraz ud a moje samopoczucie cały czas się pogarsza – jakie są przyczyny, co można zrobić? Więcej na szkoleniu tutaj  Z kodem : MD30 oszczędzasz 21zł (-30%)

* świeży koperek

* sól, pieprz

Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

 

snp:motywator
VideoBlog: www.motywator.tv
insta: https://www.instagram.com/motywator.tv/

_________________________________________

Przygotowanie:

1.Rozgrzać piekarnik do 180 C

2.Przekroić awokado na połówki, usunąć pestki, powiększyć otwór tak, aby zmieścił się kawałek łososia i żółtko z jajka.

3.Połówki awokado ułożyć na blaszce, w otworach umieścić kawałki łososia i żółtka jaj.

4.Przyprawić solą i pieprzem.

5.Blachę umieścić w piekarniku na ok. 15-20 minut.

6.Po wyciągnięciu posypać płatkami chili i świeżym koperkiem

7.Podawać na ciepło.

 




1 Komentarz

Dodaj komentarz