Baton energetyczny własnej roboty.

Podziel się ze znajomymi :)
  • 116
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  
    117
    Shares

Jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą zjeść coś szybko, a jednocześnie dostarczyć organizmowi dużej dawki energii i składników odżywczych.

Doskonały jako:
– przekąska miedzy posiłkami.

– uzupełnienie energii w trakcie i po wysiłku.

 

Potrzebne produkty:

*1/2 szklanka masła migdałowego

Jak zadbać o jelita i zmniejszyć ryzyko, otyłości oraz chorób cywilizacyjnych ? Czy istnieje probiotyk na odchudzanie ?Zapraszam tutaj

*2 banany

*1/2 szklanka całych migdałów

*1/4 szklanka suszonych moreli

*1/4 szklanka suszonych wiśni

*1/4 szklanka suszonych rodzynek

*1/4 szklanka mieszanki nasion ( np. dynia i słonecznik)

*szklana płatków owsianych

Porcja na 12 baronów
Kliknij poniżej w „Polub tę stronę”, a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach z mojego bloga.

 

snp:motywator
VideoBlog: www.motywator.tv
insta: https://www.instagram.com/motywator.tv/

_________________________________________

Przygotowanie:

1.Rozgrzej piekarnik do 160 C, przygotuj blachę i wyłóż ją papierem pergaminowym.

2.Zblendować banany, masło migdałowe rozgrzać w rondelku i dodać do niego banany. Mieszać do momentu połączenia i odłożyć na bok.

3.Posiekać migdały, morele, wiśnie i rodzynki, pomieszać z nasionami i wszystko dodać do masy bananowo migdałowej. Wszystko dokładnie wymieszać, wyłożyć na blachę tak, aby po ostygnięciu można pokroić na kształt prostokątnych batonów.

 

 

Jaki wpływ ma sposób porodu na naszą mikroflorę jelitową w życiu dorosłym Zapraszam tutaj


[wd_hustle id = “www”]

3 Komentarze

Dodaj komentarz